Banner

CHAUFFEURSDIENSTEN                                                                                           

Met het huidige verkeersaanbod, kan autorijden een stressvolle bezigheid zijn en is er tevens verlies van kostbare tijd, tijd die efficiënter gebruikt kan worden.

Koskamp Security  biedt u graag de volgende chauffeursdiensten aan;

Privechauffeur: Door gebruik te maken van een privéchauffeur, kunt u zich geheel concentreren op uw werkzaamheden of juist rusten in de tijd dat u reist, op deze wijze veranderd negatieve tijd in positieve tijd, waarin de investering van een privéchauffeur  zich al snel terug verdiend.

Airportservice: Onze chauffeurs brengen u graag in uw eigen auto naar het vliegveld om u vervolgens ook weer op te halen wanneer u terug bent van uw vliegreis. Voordelen, flinke besparing op parkeerkosten en u hoeft niet zelf te rijden als u een lange vliegreis achter de rug heeft. Uw auto wordt ondertussen netjes bij u thuis of bij ons kantoor geparkeerd.

Autotransportservice: Onze chauffeurs rijden uw auto(‘s) van en naar iedere door u gewenste locatie op ieder tijdstip, zowel binnen Nederland als internationaal. Rijdend dan wel met gebruik van een auto transporter.  Voordeel, u reist ontspannen en snel per vliegtuig, wij zorgen dat uw auto al op locatie is of volgt.

Thuisbrengservice: U rijdt om welke reden dan ook liever niet zelf naar huis, dan kunt u een chauffeur van Koskamp Security bestellen die vervolgens naar de afgesproken locatie komt en u netjes naar huis rijdt.

Shutlleservice: Tijdens een evenement of gelegenheid is het mogelijk om uw personeel, gasten, klant of relaties door ons te laten vervoeren tussen verschillende locaties. Geeft een veilig gevoel en u zult altijd positieve reacties ontvangen.

Vallet parking: U organiseert een gelegenheid, dan zullen wij er voor u zijn om uw gasten op hun wenken te bedienen door de auto over te nemen bij aankomst en netjes te parkeren, om deze vervolgens bij vertrek weer keurig voor te rijden.

Onze chauffeurs zijn gediplomeerd en beschikken over een hoge mate van rijvaardigheid, tevens zijn zij integer en zeer discreet. Door de dienstverlening en ervaring van de chauffeur zult u zich al snel vrij voelen in alle opzichten.